Deu polèmiques que han marcat el pas de Colau per Twitter

L'alcaldessa de Barcelona abandona la xarxa social de manera indefinida per intentar fer "bona política"

Ada Colau, en una imatge d'arxiu
Ada Colau, en una imatge d'arxiu | ACN
12 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:05h
Adeu a Twitter per fer "bona política". Aquest és el missatge que ha transmès l'alcaldessa de Barcelona per defensar la seva retirada indefinida de la xarxa social. "A la política li sobra soroll, testosterona i proclames de tuit fàcil", ha assegurat l'alcaldessa a través d'una publicació al seu compte d'Instagram.

Colau va crear el seu compte a Twitter, encara actiu, el gener del 2010. Primer les seves publicacions van servir per promocionar la seva militància com a portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i més tard per difondre les propostes dels comuns i la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona. L'alcaldessa, com molts altres càrrecs polítics, ha estat sovint al centre de la polèmica a xarxes des del 2015. Repassem 10 exemples:

1. La mort de Puig Antich

Una de les primeres polèmiques que Colau va viure a Twitter data del 3 de març del 2015, poc abans de les eleccions municipals que la catapultarien a l'alcaldia de Barcelona. "Fa 41 anys el règim feixista va matar Puig Antich a Barcelona, i hores després vaig néixer jo. Barcelona ciutat valenta, que mai es resigni a injustícia!", deia l'aleshores candidata de Barcelona en Comú.
Arxivat a