Volta Trucks confirma l'interès per instal·lar-se a les plantes de Nissan per fabricar-hi un camió elèctric

L'empresa, dedicada a la mobilitat electrificada, valora també altres instal·lacions al Regne Unit i Europa

NacióDigital
09 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:11h
El Volta Zero és el camió que es podria construir a Catalunya
El Volta Zero és el camió que es podria construir a Catalunya | Volta Trucks
Volta Trucks ha confirmat l'interès per instal·lar-se a les plantes de Nissan per fabricar-hi un camió elèctric. La firma, especialitzada en els vehicles comercials, analitza aquests centres al costat d'altres instal·lacions al Regne Unit i Europa.

L'empresa fa aquests dies una campanya publicitària del vehicle que construiria a Barcelona exhibint-lo a diferents indrets de l'Estat. Del 26 d'abril al 6 de maig serà a Barcelona, a Mercabarna i al districte de l'Eixample.

El director de Tecnologia de Volta Trucks, Kjell Waloen, considera "interessant" l'opció espanyola perquè "per a les ciutats del sud d'Europa la descarbonització de vehicles comercials és una prioritat cada cop més rellevant".

El Volta Zero, com s'anomena el camió que l'empresa fabricaria a les plantes de Nissan, és un vehicle de 16 tones totalment elèctric dissenyat per a la distribució de càrrega en entorns urbans. Té una autonomia d'entre 150 i 200 quilòmetres i l'empresa calcula que el 2025 haurà permès estalviar prop d'1,2 milions de tones de CO2.
Arxivat a