Google i Intel tampoc vindran al Mobile

Les companyies col·laboraran amb activitats de tipus virtual, però no presencials

Google, última baixa del Mobile
Google, última baixa del Mobile | Google
NacióDigital
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:28h
Google tampoc vindrà al Mobile World Congress d’aquest any a Barcelona. El gegant d’internet segueix així les passes marcades per altres grans tecnològiques nord-americanes, segons ha confirmat aquest dimecres un portaveu de la companyia. 

“Seguint les nostres actuals restriccions i protocols per la Covid-19, Google ha pres la decisió de no assistir al congrés mundial de mòbils aquest any”, ha explicat el portaveu. “Continuarem col·laborant de forma propera amb els organitzadors de l’esdeveniment (GSMA) i donarem suport als nostres socis mitjançant oportunitats virtuals. Estem ansiosos per les activitats d’aquest any i per veure’ns a Barcelona el 2022”, ha afegit.

Hores després s'ha sumat al degoteig de baixes Intel. La companyia ha anunciat en un comunicat que limitarà la presència "només a l'àmbit digital" perquè la pandèmia continua sent un risc. "Trobarem a faltar els nostres socis i clients en persona aquest any, però estem desitjant sumar-nos a ells i a GSMA en mode online i en futurs esdeveniments on puguem participar en persona", afirma l'empresa.

Després de cancel·lar-se per complet l’edició de l’any passat, el Mobile està previst que se celebri de forma presencial a Barcelona entre el 28 de juny i l’1 de juliol.

Les baixes de Google i Intel se sumen a les ja anunciades de Cisco, British Telecom (BT), Facebook, Oracle, Sony, Ericsson i Nokia.

Arxivat a