Cisco tampoc participarà presencialment al Mobile

Facebook, Sony, Nokia i Ericsson ja van anunciar que no participaran en aquesta edició de la fira

El recinte de Gran Via que està previst que aculli el Mobile
El recinte de Gran Via que està previst que aculli el Mobile | Georgina Albreda
NacióDigital
17 de març del 2021
Actualitzat a les 11:21h
La multinacional nord-americana Cisco tampoc participarà de forma presencial en l'edició del Mobile World Congress d'aquest any, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol al recinte de Gran Via de Barcelona, per "la persistent preocupació" de l'empresa sobre arran de la pandèmia, segons ha avançat el diari Ara.

En un comunicat, l'empresa lamenta "profundament" la seva absència a la fira, com estava previst inicialment, i assegura que és "la decisió correcta ateses les actuals circumstàncies". L'absència de Cisco se suma a altres empreses com BT, Sony, Nokia, Ericsson, Oracle i Facebook, que ja van anunciar fa uns dies que tampoc vindrien a Barcelona a finals de juny. Cisco repetirà absència després de ser una de les primeres corporacions que va anunciar la seva baixa en l'edició de l'any passat, que es va acabar suspenent a causa de la pandèmia. 

Enguany el degoteig de baixes continua i Facebook va assegurar que vol mantenir "el mateix criteri que l'any passat", quan el Mobile es va acabar suspenent per l'allau de baixes, mentre que Ericsson va ser la primera a anunciar la seva baixa. "Tot i lamentar la decisió, reflecteix el nostre enfocament preventiu per gestionar la pandèmia des d'una perspectiva basada en les persones, mentre es tiren endavant els programes de vacunació a escala mundial", va explicar l'empresa.

Una de les altres baixes confirmades és la de la multinacional de software Oracle Corporation, una de les companyies que va decidir cancel·lar la presència dels seus empleats en l’edició de l’MWC del 2020, abans de la cancel·lació de la fira.

La GSMA va anunciar dilluns el protocol de seguretat de l'esdeveniment. Es preveu acollir entre 45.000 i 50.000 persones, aproximadament la meitat de l'aforament habitual. Els assistents hauran de portar un test negatiu de coronavirus cada 72 hores per poder entrar al recinte. A més, l'empresa organitzadora de l'esdeveniment instal·larà tres punts per fer tests ràpids a les entrades de Fira de Barcelona i 13.000 dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Arxivat a