Els taxistes es mobilitzaran dijous a Barcelona en rebuig al retorn d'Uber

Élite Taxi considera "il·legal" que l'empresa torni a operar a la capital i ha convocat una manifestació al Parlament

Assemblea de taxistes a l'estació de Sants
Assemblea de taxistes a l'estació de Sants | ACN
NacióDigital
16 de març del 2021
Actualitzat a la 13:18h
El sector del taxi ha acordat manifestar-se dijous fins al Parlament per denunciar el retorn "il·legal" d'Uber a Barcelona. En una assemblea a l'exterior de l'estació de Sants, Élite Taxi ha aprovat per àmplia majoria la mobilització, que començarà amb una marxa lenta.

Els taxistes es concentraran al bon matí a les Torres Venecianes de la plaça d'Espanya, recórrer la Gran Via i baixar per Via Laietana, amb parada davant de Foment del Treball, a qui acusen d'emparar l'arribada de la multinacional nord-americana.

La manifestació de taxistes té previst acabar davant el Parlament. El portaveu d'Élite Taxi, Tito Álvarez, ha insistit que l'entrada d'Uber a Barcelona "no respecta" el reglament metropolità del taxi i ha avisat els 'companys' que treballin per a l'aplicació: "Són uns traïdors i els denunciarem".

Élite Taxi ja va assegurar que si Uber complia amb l'anunci de tornar a operar a Barcelona a partir del 16 de març, respondrien amb mobilitzacions durant la celebració del Mobile World Congress, previst del 28 de juny a l'1 de juliol.
Arxivat a