Fins a 14 detinguts per no tenir papers en un operatiu de la Guàrdia Urbana, Mossos i policia espanyola

SOS Racisme critica la "violència" de les "batudes racistes" a Barcelona

11 de març del 2021
Actualitzat a les 15:00h
Operatiu policial a Drassanes
Operatiu policial a Drassanes | SOS Racisme
La Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i la policia espanyola van detenir aquest dimecres 14 persones en el marc d'un operatiu conjunt d'estrangeria fet a la zona de les Drassanes de la capital, segons han confirmat fonts oficials de la policia espanyola a NacióDigital. Els agents van identificar i traslladar a dependències policials un total de 16 persones, de les quals 14 van ser detingudes per no tenir papers.

Aquests operatius són habituals a Barcelona i les detencions s'emparen en l'aplicació de la llei d'estrangeria. Les fonts consultades expliquen que un cop incoats els expedients administratius als detinguts, aquests quedaran en llibertat, a l'espera que el jutge decideixi si ordena de nou la seva detenció i trasllat al Centre d'Internament d'Estrangers.

SOS Racisme ha sortit al pas de l'operatiu d'aquest dimecres a la capital, qualificant-lo de "batuda racista". L'entitat acusa de "racisme" i "violència" els cossos policials implicats i les administracions de les quals depenen.
 
Arxivat a