Colau torna a condemnar l’atac a la Guàrdia Urbana i dona màxim suport al cos

L’alcaldessa de Barcelona diu que “hi ha límits que no s’han de traspassar”

Colau i Batlle en l'entrega de medalles
Colau i Batlle en l'entrega de medalles | Ajuntament de Barcelona
NacióDigital
02 de març del 2021
Actualitzat a les 18:24h
L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a condemnar enèrgicament aquest dimarts a la tarda els "actes vandàlics" dels últims dies a la ciutat i especialment l’atac a la comissaria de Ciutat Vella i a una furgoneta de la Guàrdia Urbana, que va ser incendiada quan encara hi havia un agent dins. Colau s'ha expressat en aquests termes en l’acte que ha servit per lliurar medalles i plaques de reconeixement a organitzacions i entitats externes al cos que hi han col·laborat en l’últim any.  

Colau ha mostrat el suport “sense matisos” de tot el consistori al cos policial i ha assegurat que “hi ha límits que no s’han de traspassar” i no s’ha de generar “por ni risc” a la ciutadania. També ha agraït a la Urbana el seu paper durant la pandèmia.

En el mateix acte, el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha agraït especialment el suport explícit de Colau. El cap de la Urbana ha dit que els ciutadans esperen de la Urbana una “gestió tècnica impecable”, però també “necessiten acompanyament a la persona i reconeixement humà”.

Per això, considera que tots els cossos policials i organitzacions de la ciutat han de col·laborar per servir la ciutadania i guanyar-se el reconeixement i la credibilitat davant de la població.
 
Arxivat a