El Barça trenca el silenci després de la detenció de Bartomeu

El club defensa la presumpció d'innocència de les "persones afectades" per l'operatiu dels Mossos

Les oficines del Barça
Les oficines del Barça | Europa Press
01 de març del 2021
Actualitzat a les 18:05h
El Futbol Club Barcelona ha defensat en un comunicat que ha ofert "plena col·laboració a l'autoritat judicial per tal d'aclarir els fets objecte d'aquesta investigació", en referència a l'escorcoll dels Mossos a les oficines del Barça que ha acabat amb la detenció de l'expresident Josep Maria Bartomeu.

Amb tot, el club ha expressat el seu "màxim respecte" cap al procediment judicial i també per a la "presumpció d'innocència de les persones afectades" en l'operatiu, que també ha implicat l'arrest d'Òscar Grau, Román Gómez Ponti i Jaume Masferrer.
Dos dels candidats a la presidència del Barça també han reaccionat a la notícia. Joan Laporta ha rebut la notícia en directe en una entrevista radiofònica a Lleida i ha apostat per la "presumpció d'innocència" de Bartomeu. En tot cas, ha afirmat que "no és una notícia agradable" ja que "va ser president del club".

Per la seva banda, Toni Freixa ha estat molt contundent defensant l'expresident: "Mai caminaràs sol", ha exclamat, després d'assegurar que "massa gent vol fer mal al Barça" i que "no ho permetrem".