La vacunació a Catalunya, en dades

Els mapes i gràfics sobre l'evolució de la campanya de vacunació de la Covid-19 a Catalunya, l'estat espanyol i la Unió Europea

L'evolució de la vacunació de Covid-19 a Catalunya
L'evolució de la vacunació de Covid-19 a Catalunya | Adrià Costa
14 de març del 2022
Actualitzat el 23 de març a les 19:12h
Com evoluciona la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Catalunya? Quins municipis i quines comarques tenen un major percentatge d'immunització respecte el coronavirus? I com avança per franges d'edat? La situació del nostre país és comparable a la resta de territoris de l'estat espanyol i dels països d'arreu del món?

A continuació, els mapes i gràfics imprescindibles per analitzar l'evolució de la campanya de vacunació per mitigar la pandèmia de Covid: vacunats totals, percentatge de vacunats, dosis administrades setmanalment i l'evolució del rebuig de la vacuna, entre altres indicadors clau. 

A més, després de diversos incompliments i polèmiques en relació al subministrament per part de les farmacèutiques, es detalla a la franja superior el total de vacunes aportades per Pfizer / BioNTech,  Moderna / Lonza, Oxford / AstraZeneca i Janssen.


Població acumulada que ha rebut només la primera dosi, la que ja té la pauta completa i la que ha rebut una dosi de record. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes fins aquell moment, i amb els botons superiors es pot seleccionar que es mostri l'evolució des de l'inici de la vacunació o només dels darrers dos mesos.


Dosis administrades setmanalment, diferenciant entre primeres, segones i terceres dosis. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes, i amb els botons superiors es pot seleccionar que es mostri l'evolució des de l'inici de la vacunació o només dels darrers dos mesos.



Percentatge de la població de cada grup d'edat que ha rebut cadascuna de les dosis, amb dades acumulades.





Amb els botons superiors es pot seleccionar que es mostri l'evolució des del juny del 2021 o només dels darrers dos mesos.


Les dades mostren el percentatge de persones infectades durant l'últim mes que han estat hospitalitzades, ingressades a l'UCI o han mort, per franges d'edat i en funció de si estaven vacunades o no.


Passant el cursos per cada província, apareix la informació sobre el percentatge de població amb una dosi, pauta completa i dosi addicional, la quantitat de vacuna administrades i la ràtio que representa per 1.000 habitants. 


Passant el cursor per cada estat, apareix la informació sobre la ràtio de dosis administrades per 1.000 habitants. El zoom del mapa es pot augmentar o reduir.