El PP s'enfada amb «El Mundo» per la seva deriva en favor de Vox

L'equip de Pablo Casado no veu amb bons ulls el nou camí del diari espanyol

Pablo Casado, líder del PP
Pablo Casado, líder del PP | PP
22 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:01h
Moviments de fons a la dreta. I també als seus mitjans. El PP passa un moment baix. Últim a les eleccions catalanes, a punt de desaparèixer del Parlament i àmpliament superat per Vox, i assetjat pels casos de corrupció que intenta capejar deixant la seu del carrer Gènova.

M'expliquen que l'equip de Pablo Casado està especialment molest amb el diari El Mundo, i més en concret per la "deriva molt accentuada" cap a Vox. Dos exemples: el diari entrevistava aquest dissabte, quatre setmanes després de fer-ho per darrer cop, al líder ultra Santiago Abascal.

L'entradeta de l'entrevista ja augurava sessió de bany i massatge a l’ultradretà: "Una entrevista a salts. La presència del president de Vox, Santiago Abascal, a la plaça Colón de Madrid no passa desapercebuda. Fotografies, salutacions, clàxons, ànims. Com un davanter de futbol abans d'una final. I signant al llibre d'honor de l'històric Café Gijón", arrencava abans d'interessar-se pel que l’entrevistador definia de triomfal “nova marxa verda.

Dilluns al vespre, el diari, que l’any 2020 ja va deixar de ser el segon d'Espanya en difusió en paper després que l’Abc passés per davant, va publicar una entrevista a Cayetana Álvarez de Toledo, encara diputada del PP, sobre el 14-F en un to molt crític amb Casado. Vox té qui l'escrigui. Veurem les ganes de llegir dels seus votants.   
Vols que t'arribi El Despertador de NacióDigital cada matí al teu correu electrònic? Hi pots rebre notícies com aquesta
Fes clic aquí per rebre'l