Destrosses i aldarulls en el quart dia consecutiu de protestes contra l'empresonament de Hasél

Milers de persones es manifesten al centre de Barcelona, Tarragona i Girona per reclamar l'alliberament del raper enmig d'enfrontaments amb la policia i entitats bancàries atacades

Una manifestant, en les protestes
Una manifestant, en les protestes | Adrià Costa
19 de febrer del 2021
Actualitzat el 20 de febrer a les 9:58h
Milers de persones han protagonitzat el quart dia consecutiu de protestes a diverses ciutats de Catalunya en contra de l'empresonament de Pablo Hasél. La jornada ha acabat derivant en una situació caòtica pel centre de Barcelona, un petit esclat de càrregues a Girona i diversos contenidors cremats a Tarragona. Almenys una persona ha estat detinguda.

La capital catalana ha iniciat la quarta nit de protesta amb una marxa pacífica que ha acabat incendiant-se en arribar a la zona de Pla de Palau amb l'avinguda del Marquès d'Argentera. A partir d'aquí, la nit ha derivat en una persecució entre grups de manifestants diversos, la crema de diversoscontenidors i destrosses a mobiliari, on els Bombers han anat apagant les flames. Més tard és quan s'han produit petits enfrontaments al centre. S'han produït saquejos en alguns establiments, com el Decathlon del Raval.