Pablo Hasél tornarà a tenir un mural de suport a Barcelona

L'artista Roc Blackblock anuncia que farà una nova obra a la ciutat

El mural esborrat en suport a Pablo Hasel a Barcelona
El mural esborrat en suport a Pablo Hasel a Barcelona | Roc Blackblock
NacióDigital
16 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:14h
L'artista Roc Blacblock ha anunciat que tornarà a pintar un mural de suport a Pablo Hasél a Barcelona, després que les brigades de la neteja municipals l'esborressin la setmana passada. Ho ha anunciat a Betevé, després que els Mossos d'Esquadra hagin detingut el raper aquest dimarts a la Universitat de Lleida.

L'artista ha assegurat que el mural no tindrà el mateix disseny ni tampoc el pintarà al mateix mur. Amb aquest gest, defensa que vol donar suport a Hasél després de la seva detenció.

2/215945
Després que les brigades de neteja esborressin el mural, l'Ajuntament va assegurar que repararia la pintura. El govern municipal ha atribuït a una errada humana la destrucció del mural i ha negat que hi hagi hagut "indicacions polítiques" per esborrar-lo.

"Hem acordat que la millor manera de reparar el que havia passat és tornar a pintar el mural i que el missatge tingui el màxim de difusió possible", va afirmar el regidor Marc Serra la setmana passada. La data no serà imminent, va dir, per l'agenda dels artistes, però Serra va confiar que el mural es pogués restituir "ben aviat".
Arxivat a