La Caravana, capítol 1: les claus per submergir-se al 14-F

Primera entrega del podcast de NacióDigital sobre la campanya: el possible error de càlcul del PSC, el paper de l'abstenció i coses que no sabies dels candidats

Caràtula del podcast
Caràtula del podcast | ND
NacióDigital
31 de gener del 2021
Actualitzat el 01 de febrer a les 18:02h

Primera entrega del podcast de NacióDigital, dirigit i presentat per Sergi Ambudio, sobre la campanya electoral del 14-F, que posa punt final a la legislatura del divorci absolut entre les dues principals forces independentistes. En el primer capítol de La Caravana parlem, entre altres coses, sobre el protagonisme dels tribunals, el paper clau que pot tenir l'abstenció i el possible error de càlcul del PSC, a més d'algunes curiositats sobre els candidats que segurament no sabíeu.

També pots escoltar el podcast a Spotify i a iVoox

Xavier Arbós i Mar Aguilera, catedràtic de Dret Constitucional i professora del mateix àmbit a la Universitat de Barcelona, valoren la resolució del TSJC, que tomba definitivament el decret del Govern i manté les eleccions pel proper 14 de febrer. A banda, els periodistes de la redacció de NacióDigital expliquen les principals fortaleses i debilitats dels partits que segueixen en campanya. A més, la periodista i articulista d'aquest diari Laura Pinyol ens fa quatre apunts sobre la irrupció de Salvador Illa com a candidat en la cursa electoral.
Arxivat a