Enquestòmetre: què diuen tots els sondejos publicats del 14-F?

Consulta els resultats de totes les enquestes dels darrers dies i mesos per a les eleccions catalanes i quina tendència presenten

08 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:21h
Evolució de les enquestes publicades fins ara.
Evolució de les enquestes publicades fins ara.
Les enquestes de cara al 14-F no dibuixen un guanyador clar de les eleccions un cop s'ha arribat, aquest dilluns, a l'últim dia que se'n permeten publicar. En tot cas, la mitjana de les últimes vuit enquestes situen Junts al capdavant, amb 32 escons, i PSC i ERC pugnant pel segon lloc, amb prop de 31 cadascun. Cs es trobaria amb quasi 12 diputats i el cinquè lloc també estaria disputat, amb els comuns i la CUP amb entre 8 i 9, per davant de Vox (quasi 7) i PP (5). El PDECat tindria poques opcions d'entrar, segons aquestes enquestes.



Malgrat tot, hi ha molta diversitat entre uns i altres sondejos, ja que alguns situen ERC com a primera força, però d'altres també hi han posat el PSC i a Junts. Un cop constatat el creixement dels socialistes -de diferent magnitud segons l'enquesta- després de situar Salvador Illa al capdavant, no hi ha una tendència clara les últimes setmanes, tal com s'observa en el següent gràfic, amb l'evolució de l'estimació d'escons.



Pel que fa a l'estimació de vot, les últimes vuit enquestes situen en primer lloc el PSC (22,2%), per davant d'ERC (20,2%) i Junts (19,6%), que pugnarien per la segona posició. En el següent gràfic es pot observar l'evolució d'aquesta estimació per cada partit, similar però no igual que en l'anterior dels escons.



En la següent taulà, es pot consultar el resultat exacte de cadascuna de les enquestes publicades (els anteriors gràfics situaven la mitjana dels escons atorgats, no el marge ofert). Així mateix, es pot trobar també a l'última columna l'enllaç amb la font original del sondeig, per consultar-ne tots els detalls.