El PP apunta ara a l'entorn de Valls i fitxa Eva Parera

La regidora anirà de 3 a la llista que encapçalarà Alejandro Fernández i anirà al darrera de Lorena Roldán

Eva Parera
Eva Parera | Adrià Costa
04 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:54h
Només cinc dies després de l'anunci que Lorena Roldán abandonava Ciutadans per integrar-se a la candidatura del PP al Parlament, el Partit Popular s'ha apuntat un nou fitxatge amb la regidora Eva Parera, que va ser elegida dins de la llista de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona. L'anunci es farà oficial aquest dilluns en una compareixença amb el president dels populars catalans, Alejandro Fernández, al Cotton House Hotel de Barcelona. Parera serà la número 3 a la llista que encapçalarà Fernández i anirà al darrera de Lorena Roldán.

El nou fitxatge del PP s'inscriu dins de la pugna desfermada per l'hegemonia en l'espai de la dreta espanyola a Catalunya i que té el PP i Ciutadans com a grans rivals. El partit taronja travessa una crisi profunda i està patint un degoteig constant de dirigents i càrrecs electes. El pas d'Eva Parera al PP és un altre dard contra Ciutadans, ja que la regidora va formar part de la coalició entre Valls i els d'Inés Arrimadas en les darreres municipals. 

Parera té al darrera una llarga trajectòria amb algunes contradiccions. Va militar durant anys a Unió Democràtica, fins que després de la trencadissa patida pel partit democristià, el va abandonar seduïda pels cants de sirena de Manuel Valls quan aquest va aterrar en la política catalana després de perdre les eleccions primàries dins del socialisme francès.     

Precisament amb motiu del seu abandonament de Ciutadans, Lorena Roldán va assegurar que ella no seria l'única dirigent del partit d'Arrimadas a donar-se de baixa de la formació per integrar-se al Partit Popular, a qui va presentar com el millor "antídot" per enfrontar-se al "separatisme i al sanchisme". Els fets li estan donant la raó.