La Guàrdia Urbana de Badalona deté una resident de la nau incendiada al Gorg

L'Ajuntament informa que l'arrest s'ha produït en compliment d'una ordre judicial

Campament d'afectats per l'incendi a Badalona
Campament d'afectats per l'incendi a Badalona | Helena Margarit
23 de desembre del 2020
Actualitzat a les 15:11h
La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dimecres al matí una de les residents de la nau incendiada al barri del Gorg el 9 de desembre. La dona vivia ara al campament que els supervivents han instal·lat al costat de la nau.

Fonts oficials del consistori asseguren que la detenció s'ha produït amb motiu d'una ordre judicial de cerca i captura, tot i que no indiquen de què se l'acusa. Altres persones que viuen al campament expliquen a NacióDigital que en el moment de la detenció els agents han comunicat a l'arrestada que havia rebut una denúncia per lesions el 10 de desembre, l'endemà de l'incendi.

Les fonts municipals consultades asseguren que s'han desplaçat fins al campament a causa d'un aldarull, un extrem que els residents neguen. Des de l'Ajuntament informen que a banda de la detenció també s'han fet diverses identificacions. La persona arrestada ha estat traslladada a dependències dels Mossos d'Esquadra.

La detenció s'ha produït el mateix dia que el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, hagi retret a l'Ajuntament manca de col·laboració en la investigació que va obrir d'ofici.