De Maradona a John Le Carré: 20 comiats del 2020

L'any, farcit d'adeus dolorosos, ha vist com se n'anaven figures com Rosa Maria Sardà, Montserrat Carulla, Sean Connery o Kobe Bryant

Montserrat Carulla ens ha dit adeu
Montserrat Carulla ens ha dit adeu | ACN
29 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:22h
L'any 2020 s'acomiada deixant un panorama trasbalsat per la Covid-19 i les seves destrosses, així com pels efectes que la crisi sanitària ha desfermat sobre la societat i l'activitat econòmica. La pandèmia ha centrat bona part de l'atenció informativa, tot i que l'any també ha generat altres notícies i ha posat els focus en personatges que han estat actualitat al marge del coronavirus, perquè el 2020 se'ls ha endut per sempre més.

L'any es va endur Diego Armando Maradona i Kobe Bryant, icones de l'esport, i se n'ha anat dient adeu a un personatge fascinant com John Le Carré. Però també a persones anònimes fins al moment de la seva mort, com Mónica Linde, la primera dona assassinada per la seva parella, o grans figures que, tot i la seva rellevància, han viscut sovint a l'ombra per no ser homes blancs, com la genial matemàtica Katherine Johnson. Aquí podeu trobar 20 noms que han sortit per sempre de les nostres vides.