VÍDEO Un propietari intenta atropellar activistes que han ocupat el seu local a Barcelona

L'home ha encastat el vehicle contra l'immoble i els Mossos d'Esquadra l'han detingut

Mossos i equips d'emergències desplegats al lloc dels fets
Mossos i equips d'emergències desplegats al lloc dels fets | Sindicat d'Habitatge de l'Eixample Dret
04 de desembre del 2020
Actualitzat a les 11:29h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home propietari del local ubicat al número 487 del carrer Aragó de Barcelona, després que hagi intentat atropellar alguns dels activistes que van fer pública l'ocupació de l'immoble l'1 de desembre, segons confirmen fonts oficials dels Mossos a NacióDigital.
 
L'home havia manifestat la intenció de denunciar l'ocupació a la policia però no ha esperat l'actuació dels Mossos sinó que ha encastat el seu vehicle contra el local. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat patrulles de la policia catalana i també quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Fonts del SEM expliquen que només han hagut de fer una atenció a una persona que ha patit una crisi d'ansietat a causa de l'intent d'atropellament i ha estat traslladada al Centre d'Urgències d'Atenció Primària Dos de Maig.

El Sindicat d'Habitatge de l'Eixample Dret va fer pública l'ocupació del local aquest dimarts, després d'anys sense ús i els activistes l'han batejat amb el nom de La Mecànica. El sindicat ja va denunciar que la propietat havia contractat sicaris per forçar els activistes a marxar.
 
Arxivat a