Gastronomia

«De tapes a casa»: la ruta gastronòmica a Barcelona en temps de pandèmia

Iniciativa d’Estrella Damm per degustar les millors tapes de Barcelona en format "delivery" i "take away"

per NacióDigital
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous arrenca “De tapes a casa”, una iniciativa gastronòmica promoguda per Estrella Damm, a través de la qual 20 establiments de la ciutat de Barcelona oferiran un complet menú de tapes en format delivery o take away, és a dir, a domicili o per recollir a l’establiment.

Així doncs, i fins el 6 de desembre, els amants de les tapes podran degustar les diferents propostes gastronòmiques que oferirà cada un dels establiments, formades per quatre o cinc tapes, acompanyades de dues cerveses Estrella Damm de 33cl, amb preus a partir dels 27 euros.

Una de les propostes de «De tapes a casa». Foto: Estrella Damm


Algunes de les creacions que es podran degustar són les braves de patata gallega, cuinades al forn, amb salsa d’Albert Adrià i un allioli lleuger, que ofereix Casa de Tapas Cañota; els porros escalivats amb vinagreta de cendra i formatge Idiazábal que presenta La Mundana; l’steak tàrtar amb quenelle de foie i fruits secs que es podrà trobar al menú d’Aspic, o l’entrepà de calamars amb pa del Forn Sant Josep, maionesa de tinta de calamar i maionesa clàssica amb què participa Entrepanes Díaz, entre altres. 

Una exquisida explosió de sabors per maridar amb Estrella Damm que captivarà tots els paladars i permetrà convertir casa vostra en el millor restaurant de tapes de la ciutat. 
 

Establiments participants a “De tapes a casa”


 Arume
 Granja Petitbo
 Aspic
 La Mundana
 Bistrot Levante
 La Tere Gastro Bar
 Bronzo Bar e Cucina Lolo
 Més que Vins
 Casa de Tapas
 Cañota Passeig
 El Chigre 1769
 Restaurantes Hofmann
 El Filete Ruso
 Ventuno
 El Nacional
 Barcelona Via Granados
 Els Pinxus
 Viana
 Entrepanes Díaz
 Xanc i Meli
 
A causa de la situació actual, pot ser que aquesta informació pateixi lleugeres modificacions. És per això que es pot seguir tota l’actualitat de “De tapes a casa” al web detapesacasa.com i a través de les xarxes socials, amb el hashtag #detapesacasa.
 

Sobre Estrella Damm i la gastronomia


El vincle històric d'Estrella Damm amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Així neixen, per exemple, les rutes de tapes, presents a ciutats com Barcelona, Madrid, Miami o Lisboa, així com jornades gastronòmiques de productes únics, com el bacallà o l'arròs.

Una de les tapes de la ruta gastronòmica a casa. Foto: Estrella Damm


Aquest vincle es remunta als orígens de la marca a Barcelona, ciutat en la qual el bon menjar té un fort protagonisme. Avui dia, Estrella Damm se segueix elaborant 100% amb ingredients naturals i segons la recepta original del 1876. El seu sabor pur i delicat que perdura en el paladar n’afavoreix el maridatge i li atorga una gran popularitat entre bevedors exigents i amants de la gastronomia.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

Participació