Per què «Rebecca» és una de les pitjors adaptacions que ha fet mai Netflix?

La plataforma ha estrenat una nova versió de la novel·la de Daphne Du Marier, que ja gaudia d'una pel·lícula feta per Alfred Hithcock el 1940

Armie Hammer i Lily James a la pel·lícula.
Armie Hammer i Lily James a la pel·lícula. | Netflix
23 d'octubre del 2020
Actualitzat el 24 d'octubre a les 21:30h
Netflix és imparable. Els tentacles de l'empresa reina de contingut per streaming a tot el món arriben a tot arreu i a qualsevol format que es pugui imaginar per a ser consumit en el seu servei. Documentals, sèries, pel·lícules, realities, programes... i noves versions dels clàssics del cinema, considerats intocables. El passat divendres es va estrenar Rebecca, la nova adaptació de la novel·la de Daphne Du Marier de 1938 que va gaudir d'una versió cinematogràfica dos anys després, creada i dirigida per Alfred Hitchcock.

El problema de Netflix és que la nova pel·lícula sobre el castell de Manderley i les trames de cinema negre que s'hi amaguen a dins tenen un nivell qualitatiu sota mínims, encenent les alarmes dels especialistes de cinema en veure una de les pitjors adaptacions de l'última dècada d'una obra tan magnànima com Rebecca. Us expliquem per què és una pel·lícula tan desastrosa i com han arribat fins aquí.