El tràiler de la 4a temporada de «The Crown»: Diana, Thatcher i diverses sorpreses

Els nous capítols arribaran a Netflix el 15 de novembre

Diana de Gal·les, a The Crown
Diana de Gal·les, a The Crown | Netflix
13 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:17h

Netflix estrenarà la quarta temporada de The Crown el 15 de novembre. La sèrie britànica és una de les joies de la corona de la plataforma estrella de contingut en streaming, explicant el regnat sencer d'Elisabet II i de tota la família reial del Regne Unit.

Cada temporada incorpora nous personatges, nous intèrprets i una nova fornada d'històries destacades de la vida monàrquica i política britànica. La quarta temporada és una de les més esperades per l'entada de dues dones importants en la història del Regne Unit: la primera ministra Margaret Thatcher i la princesa de Gal·les, Diana.
 

Gillian Anderson en el seu paper de Margaret Tatcher Foto: Netflix

 
La plataforma ha fet públic el primer tràiler de la quarta temporada de The Crown, on es poden veure la gran majoria dels personatges principals i el resultat de la caracterització de Thatcher i Lady Di. Emma Corrin és l'actriu que dona vida a la princesa i Gillian Anderson a la primera ministra.

La quarta serà l'última fornada de capítols en les que veurem a Olivia Colman com a Elisabet II i a Tobias Menzies com a Felip d'Edimburg, ja que cada dues temporades modifiquen els intèrprets principals per a donar més veracitat a la producció.