Surt a la llum el tràiler de l'especial de «The West Wing»

El repartiment original comptarà amb la presència de personalitats com Barack Obama i Bill Clinton per demanar a la població un vot massiu el 3 de novembre

08 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 22:07h
La llegendària sèrie política The West Wing tornarà a la petita pantalla amb un retrobament emotiu i un episodi especial. El president Josh Bartlet, CJ Cregg, Josh Lymann, Sam Seaborn i el repartiment original es reuneixen sota les ordres del guionista i creador Aaron Sorkin per incentivar el vot massiu de cara a les eleccions nord-americanes del 3 de novembre, transcendentals amb la situació que viu el país sota la presidència de Donald Trump. HBO serà l'encarregada de produir i distribuir l'especial el 15 d'octubre.
  L'episodi especial de The West Wing gaudirà amb la participació dels anteriors presidents dels EUA, Barack Obama i Bill Clinton, a més de personalitats com Samuel L. Jackson, Manuel Liz-Miranda o Michelle Obama. Tot el gabinet del president Barlet presentarà una trama fictícia després de 20 anys de l'emissió de les temporades originals, recordant els moments viscuts i la situació actual dels Estats Units d'Amèrica.