El Barça s'enfrontarà a la Juventus, el Dinamo de Kíev i el Ferencváros a la Champions

Els blaugrana es tornaran a enfrontar a Cristiano Ronaldo en un grup en el qual no haurien de patir per classificar-se

Coutinho, Ansu Fati i Messi celebrant un gol
Coutinho, Ansu Fati i Messi celebrant un gol | FCB
01 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:38h
El Futbol Club Barcelona ja coneix els seus rivals als quals s'enfrontarà en el grup G de la Champions de la temporada 2020/21. L'atzar ha volgut que els blaugrana, que formaven part del bombo 2, s'enfrontin a la Juventus, el Dinamo de Kíev i el Ferencváros.

D'aquesta manera, la competició que arrenca el 20 d'octubre tindrà l'al·licient de tornar a veure un duel entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo, com en tantes ocasions havia passat en els clàssics de l'última dècada. L'argentí s'ha quedat a la força al club, però ha assegurat que el seu compromís es manté intacte i que "el millor està per venir". A més, també hi haurà el morbo d'enfrontar Pjanic i Arthur, jugadors intercanviats entre els dos clubs aquest estiu.

Deixant de banda la Juventus, un dels grans d'Europa, els altres dos rivals no han de suposar un gran mal de cap per a l'equip de Koeman, que necessita passar pàgina després de la humiliació del 2-8 contra el Bayern. Així, el Barça es trobarà amb el Dinamo de Kíev i el Ferencváros hongarès, que la temporada passada es va enfrontar a l'Espanyol en Europa League.

Per la seva banda, el Reial Madrid haurà de jugar contra el Xakhtar Donetsk, l'Inter de Milà i el Borussia Mönchengladbach per poder classificar-se per als vuitens de final, ronda en la qual va quedar fora la temporada passada a mans del Manchester City.

Els altres representants de la Lliga, l'Atlètic de Madrid i el Sevilla, han tingut un sorteig relativament còmode. Els madrilenys s'enfrontaran al Bayern de Munic i els andalusos al Chelsea, però els altres dos rivals dels seus grups són dèbils. El "grup de la mort" és l'H, amb el PSG, el Manchester United i el Leipzig junts.