La Mercè d'Estrella Damm no falla malgrat la pandèmia

L'espai Mediterràniament es trasllada al Parc del Fòrum i cal reservar les entrades

Recinte de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm
Recinte de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm | Adrià Costa
NacióDigital
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:08h
La pandèmia no ha pogut acabar ni amb la Festa Major de Barcelona ni amb els concerts de la Mercè d'Estrella Damm. La situació sanitària, això sí, ha obligat a fer molts canvis: nou emplaçament, un format més reduït, reserva d’entrada prèvia i amb localitat assignada, i garantint sempre les mesures de contenció de transmissió de la Covid-19. D'aquesta manera, Estrella Damm explica que reafirmen el seu compromís amb la #CulturaSegura.

El dijous 24, dia de la Mercè, les actuacions de Suu, Lildami i Ítaca Band donaran el tret de sortida a tres dies de concerts al Fòrum Espai Mediterràniament (Parc del Fòrum), ubicació que pren el relleu al ja tradicional escenari de la platja del Bogatell. El dissabte 26 serà el torn de Dolo Beltrán, Gertrudis i La Sra. Tomasa i, el diumenge 27, Aiala, Unfinished Sympathy i Maika Makovski posaran el punt i final a tres jornades de música a l’aire lliure i a la vora del Mediterrani.


Els concerts del Fòrum Espai Mediterràniament conviuran amb les actuacions previstes el dissabte 26 i el diumenge 27 al pati de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en el marc del la programació del BAM –Barcelona Acció Musical- que, un any més, descobrirà els talents emergents de la música electrònica, rock o pop. Així doncs, el dissabte 26, Grauwi + Marta Cascales, Renaldo & Clara i Melenas pujaran a l’escenari de l’antic recinte industrial del carrer Rosselló, i l’endemà diumenge 27, ho faran Jorra i Gomorra, Lu Rois i Da Souza.

Mesures de seguretat i concerts amb streaming

Seguint les mesures de contenció de transmissió de la Covid-19, l’aforament als concerts estarà limitat i, per poder accedir-hi, caldrà presentar una invitació gratuïta que prèviament s’ha hagut de descarregar a barcelona.cat/lamerce. Unes invitacions a concerts, algunes de les quals es van exhaurir en poques hores des que es va activar el web. 

No obstant, tots aquells que no van poder aconseguir una invitació per assistir-hi presencialment, des de les xarxes socials d’Estrella Damm s’està duent a terme un sorteig d’entrades pels concerts del Parc del Fòrum, i des de betevé i BcnCultura es podran seguir alguns dels concerts en streaming.
Arxivat a