Messi es queda al Barça: «Mai aniria a judici contra el club de la meva vida»

L'argentí anuncia que acabarà el contracte que té amb el club i carrega contra la gestió de Bartomeu

Messi, durant l'entrevista amb Goal.com
Messi, durant l'entrevista amb Goal.com | Goal
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:46h

Leo Messi ha anunciat la decisió definitiva aquest divendres: es queda al Barça. Així ho ha anunciat el capità a través d'una entrevista a Goal.com. La decisió del jugador és aquesta, bàsicament, per evitar arribar a la via judicial: "Mai aniria a judici contra el club de la meva vida", explica.

En l'entrevista, realitzada a casa seva, Messi explica que "li vaig dir al club, sobretot al president, que volia marxar. Li porto dient tot l'any". L'argentí considera que "era el moment de fer un pas al costat" ja que, creu, l'equip "necessitava més gent jove, sentint-ho molt, perquè sempre vaig dir que volia acabar la carrera aquí".

Amb tot, Messi no marxarà per evitar els tribunals i acusa Bartomeu d'haver-lo enganyat: "El president sempre va dir que jo podria decidir si em quedava o marxava a final de temporada, i al final no va acabar complint la seva paraula".

Encara referent al president i la seva junta, l'estrella del Barça ha denunciar que "fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i van tapant forats a mesura que van passant les coses". Sobre això, afirma que la decisió no ve pel resultat del Bayern, sinó que al darrere hi ha "moltes coses".

Sobre la famosa clàusula per la qual hauria d'haver avisat abans del 10 de juny, Messi diu que "ara s'agafen a que no hi vaig dir abans del 10 de juny, quan resulta que el 10 de juny estàvem competint per la Lliga enmig del virus aquest de merda i d'aquesta malaltia que va alterar totes les dates". Així, explica que ara "seguiré perquè el president em va dir que l'única manera de marxar era pagar la clàusula de 700 milions, que és impossible, o anant a judici". I aquesta segona opció, afirma, també està descartada: "No aniria mai a judici contra el Barça perquè és el club que estimo, que m'ho va donar tot, és el club de la meva vida, tinc feta aquí la meva vida".

El capità del Barça també es mostra dolgut amb les acusacions que ha patit per part "del periodisme i la gent que segueix posant en dubte el meu barcelonisme. Aquest món del futbol és difícil i i hi ha molta gent molt falsa", lamenta. En aquest sentit, assegura que "sempre vaig posar el club per davant de qualsevol cosa. Tots els anys vaig poder marxar i guanyar més diners", explica.