Sorteig Caldea

SORTEIG Et convidem a l'Inúu de Caldea amb un/a acompanyant, massatge i nit d'hotel

NacióDigital sorteja un pack que inclou dues entrades a l'espai exclusiu d'adults de Caldea, un massatge de 20 minuts i una nit en hotel de quatre estrelles

per NacióDigital , 31 de juliol de 2020 a les 17:00 |
NacióDigital et convida a Caldea | Caldea
Vols anar a Caldea molt ben acompanyat? NacióDigital t'hi convida. Sortegem un pack parelles que inclou dues entrades a l'Inúu, l'espai exclusiu per a adults de Caldea, un massatge de 20 minuts i una nit en hotel de quatre estrelles.

Per participar-hi només cal seguir cal seguir el perfil d'Instagram de @naciodigital i el de @caldea_andorra i comentar en aquest post d'Instagram amb qui hi aniries.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️SORTEIG Et convidem a @caldea_andorra: dues entrades per a l’espai l’Inúu, un massatge de 20 minuts i nit d'hotel. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vols anar a Caldea amb un/a acompanyant? NacióDigital t'hi convida. Sortegem un pack parelles que inclou dues entrades a l’Inúu –l’espai exclusiu per a adults de Caldea-, un massatge de 20 minuts i una nit en hotel de quatre estrelles. Què cal fer per participar-hi? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1️⃣ Per participar al sorteig cal seguir el perfil d'Instagram de @naciodigital i el de @caldea_andorra. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2️⃣ També cal fer un comentari citant amb qui aniries a Caldea i compartir el post a les teves Stories. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3️⃣ El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 6 d’agost a les 23.59. El guanyador s’anunciarà en aquest mateix post i es contactarà per DM. Si al cap de 24 hores no hi ha resposta, es passarà al següent de la llista. No s'admetran reclamacions. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⚠️ Instagram no té cap responsabilitat en el sorteig organitzat per NacióDigital amb la col·laboració de Caldea. Consulta les bases completes al link de la bio.

A post shared by NacióDigital.cat (@naciodigital) on


Normes del sorteig

- Per participar al sorteig del pack parelles* a Caldea cal seguir el perfil d'Instagram de @naciodigital i el de @caldea_andorra.

- També cal fer un comentari citant amb qui aniries a Caldea i compartir el post a les teves Stories.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 6 d'agost a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital anunciarà el guanyador/a al mateix post i també hi contactarà per DM d'Instagram. Si al cap de 24 hores no ha respost el missatge, automàticament es passarà al següent de la llista. No s'admetran reclamacions.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb NacióDigital mitjançant el correu naciodigital@naciodigital.cat.

- El premi serà vàlid fins al 30 de novembre de 2021.

- Instagram no té cap responsabilitat en el sorteig organitzat per NacióDigital amb la col·laboració de Caldea.

* El pack parelles consta de dues entrades a l'Inúu, l'espai exclusiu per a adults de Caldea, un massatge de 20 minuts i una nit en hotel de quatre estrelles

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació