Manifestació a Sants contra el tanatori a l'antic Happy Parc

L'Ajuntament de Barcelona ja ha donat llum verda al projecte funerari

Manifestació contra el tanatori a Sants
Manifestació contra el tanatori a Sants | Plataforma Stop Tanatori Sants
NacióDigital
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 20:05h
Manifestació als carrers de Sants contra el projecte de tanatori a l'espai de l'antic Happy Parc. La Plataforma Stop Tanatori Sants, contrària al projecte funerari, s'ha mobilitzat davant la seu del districte de Sants-Montjuïc per transmetre el seu malestar a l'Ajuntament.

El consistori ja ha donat llum verda al tanatori, ja que compleix tots els requisits legals. Els dos vots de Barcelona pel Canvi, el grup de Manuel Valls, el govern municipal de Barcelona en Comú i el PSC han avalat el projecte.

La plataforma considera "inadequat" l'emplaçament de l'equipament. En primer lloc, els veïns que en formen part consideren que afectaria la mobilitat d'una zona que, segons asseguren, ja pateix "col·lapses".

També consideren que la presència d'escoles a la zona fa "incoherent" que el tanatori s'instal·li en aquest punt. L'edifici està al costat del local d'assaig dels Castellers de Sants i la plataforma també considera "inadequada" aquesta proximitat. També preveuen que la instal·lació de l'equipament acabi provocant una sobreocupació de l'espai públic.
Arxivat a