Treballadors de serveis socials del Raval reclamen més recursos al govern de Colau

El col·lectiu Raval Social assegura no haver rebut una "resposta efectiva" a les seves demandes per pal·liar la desigualtat al barri

Protesta dels treballadors de serveis socials del Raval.
Protesta dels treballadors de serveis socials del Raval. | Andreu Merino
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:13h
Desenes de treballadors dels serveis socials municipals al barri del Raval de Barcelona han visibilitzat aquest dimecres les seves reclamacions a l'Ajuntament, amb la lectura d'un manifest a la plaça del Pedró. Els treballadors s'han agrupat en el col·lectiu Raval Social, que reclama més recursos per atendre els usuaris dels serveis socials.

Raval social assegura que no ha rebut una "resposta efectiva" a la seva demanda de "mesures correctores" per pal·liar la desigualtat que pateixen les veïnes i els veïns del Raval. El col·lectiu expressa "preocupació" en relació amb la manera com s’està plantejant el restabliment dels serveis en l'etapa de "represa".

"Les veïnes i veïns del Raval no reben l’atenció d’un servei públic de qualitat tenint en compte l’alta complexitat de les necessitats bàsiques i socials del barri", asseguren els treballadors. Per això, reclamen més recursos. També demanen participar en les planificacions dels models i plans dels serveis socials i fer partícips també a entitats, col·lectius i agents socials del barri per crear "canals de comunicació vàlids i efectius".

Raval Social reclama una resposta de l'Ajuntament a les seves demandes i una reunió amb els responsables de l'Institut Municipal de Serveis Socials.




 
Arxivat a