En marxa un nou sistema per evitar aglomeracions a les platges metropolitanes

L'Àrea Metropolitana de Barcelona estrena una eina per consultar en temps real l'ocupació al front marítim dels municipis

Una de les platges de Barcelona
Una de les platges de Barcelona | ACN
NacióDigital
01 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:59h
L'Àrea Metropolitana ha estrenat una nova eina per poder consultar en temps real l'ocupació a les platges metropolitanes i així poder evitar aglomeracions i garantir les restriccions per minimitzar el risc de contagi de Covid-19. L’objectiu que els usuaris puguin saber si la platja on volen anar està saturada i escollir-ne una altra que estigui menys ocupada. 

Aquesta informació s’ha incorporat a l’aplicació web progressiva d’Infoplatges i es visualitza amb una iconografia formada per tres figures, que estan senyalitzades de color vermell, taronja o verd en funció del nivell d’ocupació.

Els vuit ajuntaments metropolitans del litoral –Gavà, Castelldefels, Viladecans, el Prat de Llobregat, Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs i Montgat– s’encarreguen de proporcionar aquestes dades a l’AMB. La informació s’actualitza automàticament i els ajuntaments metropolitans modifiquen les dades quan hi ha canvis en l’ocupació.




Arxivat a