Batlle respon Collboni: no veu incompatible ser regidor i candidat a la Generalitat

El líder del PSC va avisar el tinent d'alcaldia de Seguretat que liderar un projecte nacional no era compatible amb les seves funcions actuals

Batlle i Collboni en una imatge d'arxiu
Batlle i Collboni en una imatge d'arxiu | ACN
NacióDigital
29 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:05h
El tinent d'alcaldia de Seguretat i Prevenció de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha assegurat que no veu incompatible ser regidor a la capital i liderar una candidatura a les eleccions catalanes. "S'hauria de permetre que la gent pugui fer més d'una activitat", ha assegurat aquest dilluns.

Batlle respon així l'avís del primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament, Jaume Collboni, que la setmana passada va avisar de la "incompatibilitat" de liderar un projecte polític nacional i formar part del govern municipal. 

L'avís de Collboni arribava després que Batlle s'hagués ofert públicament a liderar una eventual coalició entre Units per Avançar i el Partit Nacionalista de Catalunya, amb l'objectiu d'ocupar l'espai del catalanisme no independentista a les pròximes eleccions autonòmiques. 

Ara, Batlle ha argumentat que hi ha regidors que també són diputats al Parlament però ha insistit que la seva "prioritat" és Barcelona.
Arxivat a