Colau aposta per buscar un «emplaçament alternatiu» pel tall de la Meridiana

L'alcaldessa de Barcelona planteja un trasllat de la protesta independentista després de les queixes de veïns i ciutadans

Una de les mobilitzacions a la Meridiana
Una de les mobilitzacions a la Meridiana | Albert Alemany
NacióDigital
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:48h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que el consistori ha mostrat disposició des de la Guàrdia Urbana per oferir alternatives o fer mediació entre els col·lectius afectats pel tall de la Meridiana. "Creiem que s'ha d'apostar per la mediació i buscar un emplaçament alternatiu que faciliti la llibertat d'expressió", ha dit Colau.

L'alcaldessa ha respost així una pregunta de Barcelona pel Canvi al ple municipal d'aquest divendres. "Tots estem a favor de la llibertat d'expressió però també hi ha altres drets que s'han de garantir i les manifestacions continuades han generat moltes queixes de veïns i comerciants", ha afirmat l'alcaldessa.
Des de Barcelona pel Canvi, la regidora Eva Parera ha assegurat que la "paciència" dels col·lectius afectats està "arribant a un límit" i ha demanat que s'actuï.

Parera ha demanat "quines mesures ha adoptat l'Ajuntament davant dels reiterats talls de l'avinguda Meridiana a càrrec dels anomenats CDR".
Arxivat a