Una protectora d'animals es fa ressò de la mort d'un gos a causa dels petards

Aixopluc de Manresa publica una foto que esvalota les xarxes

La colpidora publicació de la protectora d'animals de Manresa que ha esgarrifat les xarxes
La colpidora publicació de la protectora d'animals de Manresa que ha esgarrifat les xarxes | Aixopluc Manresa
25 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:07h
"Disculpeu la duresa d'aquesta publicació, però potser aquesta és l'única manera de fer reflexionar aquells que encara es diverteixen llençant petards". Així comença l'escrit que la protectora d'animals l'Aixopluc de Manresa va penjar, dimecres al vespre, als seus perfils de Facebook i Instagram i que ha esgarrifat totes aquelles persones que l'han llegit.

En la fotografia que acompanya el text s'hi veu un gos mort: "Ha saltat des d'un quart pis i, agonitzant, ha recorregut 200 metres com ha pogut fins que s'ha mort", detalla la publicació.

La causa de la mort, expliquen des de la protectora, van ser els petards. Després de sentir-ne uns quants. "Va entrar en pànic i va acabar saltant", lamenten des d'Aixopluc, tot afegint que no es tracta d'un cas aïllat.

Segons assenyalen, cada Sant Joan "recollim gossos atropellats que han fugit espantats o que han mort infartats a causa dels petards". En aquest sentit, es pregunten si "dos segons de diversió valen la pena" tenint en compte les conseqüències que se'n poden derivar.