Deu senzills trucs per conservar frescos els aliments

Evita que se't podreixi l'enciam, se't facin malbé les maduixes i fes que els plàtans et durin més temps

per NacióDigital, 14 de juliol de 2020 a les 18:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A qui no li ha passat mai que ha obert la nevera esperant poder fer una amanida amb l'enciam de fa uns dies i l'ha trobat pansit? O trobar els tomàquets dins la nevera molt tous, o la carn amb mala olor...

No és res de l'altre món, i és que conservar els aliments frescos en condicions requereix atenció i, per què no dir-ho, fer determinats gestos que ajudaran a no haver de llençar el menjar. Repassem deu ràpids trucs que t'ajudaran a mantenir frescos els aliments. 

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació