Set aliments que mai hem de congelar

Molts productes poden perdre propietats en passar pel congelador

per NacióDigital , 16 de setembre de 2020 a les 16:30 |
Cal saber què podem congelar i què no | Getty Images
A casa solem posar més aliments del compte al congelador, sovint perquè no sabem que poden perdre les seves propietats. A continuació teniu el llistat de productes que es recomana no congelar:

- Fruites i verdures amb alt contingut d'aigua: fruites com melons i verdures com l'api, el cogombre i l'enciam no s'han de congelar perquè perden les seves propietats.


- Productes amb base de crema: crema agra, crema lleugera o iogurt acabaran separant-se quan estan congelats, de manera que cal mantenir-los fora del congelador.

- Formatge suau: mentre que els formatges durs, com el cheddar, suís i parmesà, suporten el congelador, formatges com el de crema, el mató i el formatge de cabra no s'hi han d'emmagatzemar.


- Aliments fregits: es perden les propietats del fregit.

- Salses: perden les seves propietats quan es congelen soles.


- Pasta cuita: si realment voleu congelar la pasta cuita, assegureu-vos que està lleugerament poc feta per obtenir millors resultats.

- Ous amb closca: els podeu trencar, barrejar-los i congelar en una safata de glaçons, per exemple. Sencers amb closca mai han d'entrar al congelador.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació