El president de Seat: «El govern espanyol està anant pel bon camí amb les ajudes al sector»

La inauguració de la Casa Seat a Barcelona ve acompanyada de la presentació de Seat MÓ, la marca enfocada a la mobilitat urbana individual

El president de Seat, Carsten Isensee, a la inauguració de la Casa Seat a Barcelona
El president de Seat, Carsten Isensee, a la inauguració de la Casa Seat a Barcelona | ACN
Irene Montagut
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:33h
"El govern espanyol està anant pel bon camí". Així s'ha expressat aquest dimarts el president en funcions de Seat, Carsten Isensee, sobre les ajudes de la Moncloa al sector automobilístic. Ho ha fet en el marc de la presentació de la Casa Seat, un nou espai de la companyia ubicat al centre de Barcelona.

Segons Isensee, l'executiu de Pedro Sánchez està sabent reconèixer el "paper clau" del sector a l'Estat i ha recordat que Seat "ha lidiat amb situacions més complicades". Sobre la ciutat, el directiu de la companyia ha assegurat que la capital catalana és una "inspiració".

Des d'aquest dimarts que, oficialment, la cantonada del Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal ja té nom propi, i és el de la Casa Seat. "Aquesta cantonada és la confluència entre la mobilitat de la Diagonal i l'arquitectura i cultura que representa el Passeig de Gràcia", ha explicat el director de la Casa Seat, Gabriele Palma.
 
Arxivat a