Més de 300 concentrats davant el Consolat dels EUA a Barcelona demanen «justícia»

Es tractava d'una convocatòria en solidaritat amb les protestes que hi ha al país nord-americà per la mort de George Floyd

Imatges de la manifestació davant del consulat
Imatges de la manifestació davant del consulat | Europa Press
NacióDigital
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 20:29h
Més de 300 persones s'han concentrat aquest dilluns a la tarda davant el Consolat dels Estats Units a Barcelona per reclamar "justícia" arran de la mort de George Floyd, el ciutadà estatunidenc negre presumptament asfixiat per un policia el 25 de maig a Mineàpolis (Minesota). Fet que ha desencadenat jornades de protestes arreu del país.

Els manifestants han cridat proclames com "Trump, tremola. Amèrica no està sola", "La policia tortura i assassina", "Fora Trump" i el missatge "No peace, no justice". Consigna que coincideix amb el lema sota el qual diverses entitats han convocat la concentració: "Sense justícia no hi ha pau".

Els Mossos d'Esquadra han tallat el trànsit en el passeig de la Bonanova, el passeig Regna Elisenda i el carrer Pere II de Montcada a causa de la concentració, a què els manifestants han dut pancartes en defensa de la memòria de Floyd i amb les seves últimes paraules en morir:"I ca't breathe" (No puc respirar)".
Arxivat a