El Govern tindrà a finals de juliol el primer esborrany del pla de reconstrucció econòmica

El vicepresident Pere Aragonès ha liderat aquest dijous la primera trobada del comitè tècnic de la comissió encarregada d'elaborar el pla per superar la crisi derivada de la pandèmia

Reunió del comitè tècnic de la reconstrucció econòmica.
Reunió del comitè tècnic de la reconstrucció econòmica. | Govern
14 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:47h
Si la setmana passada es va posar en marxa la comissió que ha d'elaborar l'estratègia de reconstrucció a Catalunya posterior a la pandèmia, aquest dijous s'ha reunit per primera vegada el comitè tècnic que en portarà el dia a dia. Segons ha informat el departament de la Vicepresidència en un comunicat, el primer esborrany del pla de reactivació no arribarà fins a finals de juliol. L'encarregat de liderar la trobada d'avui ha estat el vicepresident Pere Aragonès, acompanyat de la consellera Àngels Chacón.

Cada conselleria té l'encàrrec de treballar en les tasques del seu àmbit, que es posaran en comú dins del comitè, tant pel que fa a "actuacions d'emergència" com de "desenvolupament d'actuacions estratègiques". Serà Aragonès l'encarregat d'aquesta coordinació del comitè tècnic i de traslladar-ho a la comissió, liderada pel president de la Generalitat, Quim Torra.