Sense trànsit als laterals de la Gran Via i la Diagonal per garantir la distància entre vianants

La mesura s'emmarca en la iniciativa municipal que pretén adaptar l'espai públic a 21 quilòmetres de nous carrils bici i 30.000 metres quadrats per a vianants

Tall al lateral de la Gran Via
Tall al lateral de la Gran Via | Europa Press
NacióDigital
13 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:51h
L'Ajuntament de Barcelona talla des d'aquest dimecres el trànsit als laterals de la Gran Via i l'avinguda Diagonal. L'objectiu és garantir que els vianants disposin de prou espai per garantir la distància de seguretat que estableixen els protocols de prevenció contra el coronavirus.

Segons ha informat l'Ajuntament, a la Gran Via es tallarà el cantó mar des de plaça Espanya fins a plaça Tetuan, mentre que a la Diagonal es tallarà el lateral mar des de Francesc Macià fins al passeig de Gràcia i el lateral muntanya de passeig de Gràcia fins a Marina.

A més,  diumenge comença l’ampliació de voreres de la Via Laietana i ja s’ha pacificat el primer tram de Consell de Cent, entre Urgell i passeig de Gràcia. També s’ha obert el carril bici de Pau Claris i es preveu que la setmana que ve ja estiguin habilitats els d’Indústria, Roger de Llúria i un tram de València. 

Aquestes actuacions de mobilitat s'emmarquen en la iniciativa municipal que pretén adaptar l'espai públic a 21 quilòmetres de nous carrils bici i  30.000 metres quadrats dedicats als vianants, i que l'Ajuntament preveu fer permanent.



Arxivat a