Mor a cops de martell el quart sensesostre a l'Eixample de Barcelona

Tot apunta que l’autor dels crims és la mateixa persona

NacióDigital
28 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:41h
Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un sensesostre d’uns 30 anys aquesta nit a Barcelona a causa dels cops al cap que ha rebut presumptament amb un martell, segons informa la Cadena Ser. Aquest és el quart crim d’un rodamón a l’Eixample des del passat 19 de març.

Els fets han ocorregut a la confluència dels carreres Rosselló i Sardenya, al barri de la Sagrada Família, als voltants de quarts de 12 de la nit. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet una batuda per intentar trobar l’individu que fugia amb un martell a la mà, segons alguns testimonis.

La Divisió d'Investigació Criminald del Mossos d'Esquadra se n'ocupa del cas i investiga si tenen relació entre els quatre casos, que han tingut lloc a l'Eixample. El primer va ser la nit del 18 al 19 de març, a les portes d'un supermercat; el segon va ser el 16 d'abril, al barri del Fort Pienc, aquest cop de dia, i el tercer al carrer Casp va ser 48 hores més tard i de matinada, el 18 d'abril. Tots tres eren sensesostres i la fundació Arrels va condemnar la seva mort. També s'han torbat altres dos homes morts a la via pública, els darrers dies a Barcelona, que la policia en principi no considera com a homicidis: al barri de Vallbona, el 24 d'abril, i ahir mateix a Collserola.

La policia creu que l’autor pot haver estat el mateix, ja que el modus operandi sol ser sempre semblant: a cops amb algun objecte contundent.

Arxivat a