Els fogons de la Mercè (9)

«La recepta de la Mercè»: truita d'espàrrecs i múrgoles

Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera

per NacióDigital , 17 d'abril de 2020 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els ous són un aliment molt saludable, que sempre tenim a casa i a més es mantenen durant molt de temps. Us recomanem que no els guardeu a la nevera, a no ser que habitualment faci molta calor a dins de la cuina.

L'abril i el maig són el moment àlgid de la temporada d'espàrrecs i la rabassola (múrgola) és el primer bolet de primavera que trobem al Montseny, però les podem substituir per d'altres bolets que puguem tenir congelats, frescos o en conserva.

 













 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació