Manuel Valls passa el confinament a Menorca

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona assegura a "Equinox" que manté contacte directe per vies telemàtiques amb Ada Colau i Jaume Collboni

NacióDigital
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:32h
El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, passa el confinament establert per la pandèmia de coronavirus a la  segona residència de Menorca de la seva dona, Susanna Gallardo. Així ho explica Equinox, la ràdio francesa establerta a la capital catalana, que assegura haver parlat amb l'equip de Valls. El regidor barceloní va viatjar a la residència de Menorca abans que es decretés el confinament obligatori i abans que s'establissin multes per viatjar a segones residències o altres llars que no fossin la primària.

Aquest mateix assenyala que es manté en un contacte directe per vies telemàtiques amb l'alcaldessa Ada Colau i cada dia parla amb Jaume Collboni, líder dels socialistes a Barcelona i tinent d'alcalde.

Valls també ha assegurat que demà divendres 17 d'abril participarà per videoconferència en el ple de l'Ajuntament de Barcelona. El regidor barceloní no és el primer polític de tot l'Estat que ha decidit passar el confinament pel coronavirus en la seva segona residència o lluny del seu domicili habitual. El mateix expresident espanyol, José Maria Aznar, va traslladar-se a Marbella amb la seva dona i exalcaldessa de Madrid, Ana Botella, on tenen la seva segona residència.



Arxivat a