VÍDEO «Valeria», la nova sèrie de Netflix que adapta les novel·les d'Elisabet Benavent

La producció està dirigida i creada per tot un equip de dones i s'estrenarà el pròxim 8 de maig a la plataforma

Una imatge de la sèrie
Una imatge de la sèrie | Netflix
14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:00h
Les històries i les problemàtiques de Valeria, el destacat personatge de la famosa escriptora Elisabet Benavent, cobrarant vida a través d'una nova sèrie produïda per Netflix. Valeria s'estrenarà el pròxim 8 de maig a la plataforma, encara en ple confinament, i està creada per María López Castaño i Inma Torrent, a més de tot un equip de dones guionistes.


Valeria(interpretada per Diana Goméz) ésuna escriptoraen crisi,tantper les seves novel·lescompel seu maritila distànciaemocional que elssepara.Es refugiaen les seves tresmillorsamigues:Carmen (Paula Malia), Lola (Silma López)i Nerea (Teresa Riott), queli donen un suport incondicional.Totes elles es veuen immersesen un remolíd'emocionssobre amor, amistat, gelosia, infidelitat, dubtes,desamors, secrets, treball, preocupacions,alegriesi somnissobre el futur.

Maxi Iglesias, Ibrahim Al Shami, Eva Martín, Fran Bleu, Ángel de Miguel, Alexandra Prokhorova i Dominga Bofill tanquen un repartiment que promet ser una delícia per a tots els amants de les històries i novel·les de Benavent. El 8 de maig, a la plataforma.