Catalunya suma 83 morts per coronavirus i cau per sota dels mil contagis diaris

El Departament de Salut informa de 684 nous casos en les últimes 24 hores, la xifra més baixa des del 13 de març

09 d'abril del 2020
Actualitzat a les 23:22h
El coronavirus a Catalunya, en dades.
El coronavirus a Catalunya, en dades. | ND
Nova baixada en els morts diaris per coronavirus a Catalunya i davallada dels contagis en les últimes 24 hores. El Departament de Salut ha informat aquest dimecres de 83 noves víctimes mortals en les 24 hores, també la xifra més baixa des del passat 23 de març, superada ahir dimecres.

La dada manté la tendència a la baixa continuada en el nombre de morts, lluny dels rècords negatius de la setmana passada. En total, 3.231 persones han perdut la vida des que va arribar la pandèmia a Catalunya.

Pel que fa als positius, una de les xifres més baixes de les últimes setmanes, s'han detectat 684 nous casos, més de la meitat que ahir. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 31.727 infectats. 5.117 d'aquests són professionals sanitaris.


Les dades més positives arriben gràcies els 13.513 pacients de Covid-19 que ja han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia. En les últimes hores s'han comptabilitzat 450 persones que han superat la malaltia, la meitat que ahir dimecres.



Arran de l'aixecament del perímetre policial que blindava la conca d'Òdena, el Departament de Salut ja ha informat que no facilitarà més dades específiques dels efectes de la pandèmia a la zona.