«La línea invisible», la nova minisèrie de Movistar sobre els inicis d'ETA

Dirigida per Mariano Barroso i protagonitzada per actors catalans, se centrarà en els moments que la banda terrorista va decidir començar a matar

La nova sèrie de Movistar sobre els inicis d'ETA
La nova sèrie de Movistar sobre els inicis d'ETA | Movistar Plus
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:19h

En quin moment la banda terrorista ETA va decidir matar? Quins van ser els primers atemptats que va perpetrar l'organització? En quin context es vivia al País Basc durant els últims anys del franquisme? Per què es va decidir fundar una banda com ETA? Totes aquestes preguntes s'intenten respondre en la nova sèrie de Movistar Plus que s'estrena demà a la plataforma de la companyia.

La línea invisible és el nom d'aquesta producció de sis capítols que comptarà amb un repartiment de luxe i diversos protagonistes catalans.La premiere de la nova producció de Movistar es podrà veure en obert i de forma gratuïta a través del seu canal de YouTube
 

Álex Monner i Enric Auquer, en un moment de la sèrie Foto: Movistar Plus



El 7 de juny de 1968, Txabi Etxebarrieta iniciava el comptador dels 853 morts i assassinats de la banda després d'executar un agent de la Guàrdia Civil al País Basc. La sèrie dirigida per Barroso, explicarà la mort d'Etxebarrieta en mans dels guàrdies civils i com aquestes dues morts van iniciar el camí del conflicte basc, que duraria diverses dècades després de la mort del dictador Franco.
 

Una escena de «La línea invisible» Foto: Movistar Plus


Antonio de la Torre, un dels protagonistes d'aquesta minisèrie Foto: Movistar Plus



El guió, signat per Alejandro Hernández, Michel Gaztambide i Natxo López, estarà interpretat per un repartiment que promet reunir un dels majors càstings de les sèries d'aquest 2020: Àlex Monner, Anna Castillo, Antonio de la Torre, Asier Etxeandia, Enric Auquer, Patricia López Arnaiz, Joan Amargós, Aia Kruse... Diversos premis Goya, entre ells l'empordanès Auquer, guanyat en la passada edició i molts Gaudí en una sèrie produïda per a Movistar. Barroso va aconseguir diversos èxits, reconeixements i premis en la passada sèrie que va fer per a la plataforma espanyola, El dia de mañana, ambientat en la postguerra a Barcelona.