coronavirus

Mor als 36 anys pel coronavirus Miquel Àngel Vaquer, impulsor del celler Casa Mariol

També va ser un dels renovadors del vermut a Catalunya

per NacióDigital , 1 d'abril de 2020 a les 13:54 |
Miquel Àngel Vaqué
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Consternació a Batea (Terra Alta), i al món del vi a Catalunya. Miquel Àngel Vaquer, un dels impulsors, juntament amb els seus germans, del celler familiar Casa Mariol, ha mort als 36 anys com a conseqüència del coronavirus. 

Periodista, sommelier i empresari,  Vaquer va ser un dels responsables del ressorgiment del vermut a Catalunya. Els vins del celler Casa Mariol, caracteritzats per les seves etiquetes de colors vius, preus ajustats i una excel·lent relació qualitat preu, havien aconseguit els darrers anys una forta popularitat en botigues, restaurants i taules d'arreu del país.


Vaquer va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Durant cins anys va treballar dissenyant continguts per a productores de televisió com Mediapro, El Terrat i Endemol. El 2007, va abandonar el món de la televisió per refundar, juntament amb els seus dos germans el celler familiar, Casa Mariol.






 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació