Els fogons de la Mercè (2)

«La recepta de la Mercè»: muffins i crema catalana vegana

Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família

per NacióDigital , 30 de març de 2020 a les 12:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Avui reduïm el confinament de la família a la cuina amb unes postres ideals per preparar amb nens. Mercè Brunés, de la Masia el Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), ens ensenya a fer uns muffins i una crema catalana vegana per llepar-nos els dits.

Després de la sopa de farigola i ceba de divendres passat, la Mercè continua amb la seva sèrie de receptes originals i ideals pel confinament amb els muffins i la crema catalana vegana. Aquest és el procediment per aconseguir que aquestes postres et quedin (gairebé) tan bones com a ella:

 


 










 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació