Els fogons de la Mercè (1)

«La recepta de la Mercè»: sopa de farigola i ceba

Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament

per NacióDigital , 27 de març de 2020 a les 12:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una sopa de farigola i ceba és la protagonista de la primera recepta que ens apropa Mercè Brunés, de la Masia El Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), per cuinar en temps de coronavirus.

Aquells ingredients que hem descobert durant el confinament als nostres rebosts poden servir-nos gràcies a aquest espai, que compartirà receptes originals per fer en família tres cops per setmana (dilluns dimecres i divendres). En aquest cas, el plat es pot elaborar de formes diferents, amb diversos graus de dificultat i temps. Així es fa una bona sopa de farigola i ceba:

 









 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 5,90€ al mes, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació