Ioga per a infants: la millor vàlvula d'escapament del confinament

És una activitat indicada a partir dels 3 anys

El ioga, una bona alternativa per a nens i nenes
El ioga, una bona alternativa per a nens i nenes | Youtube
21 de març del 2020
Actualitzat el 22 de març a les 9:49h
Què fer amb la mainada durant el confinament? La pregunta va començar a preocupar pares i mares fa just una setmana... i té més sentit que mai ara que és oficial que no hi ha data per tornar a les escoles.

Moltes famílies han dissenyat un horari per intentar mantenir la rutina durant el confinament. I una de les activitats que val la pena introduir-hi és el ioga. Sí, ioga per a infants. És una activitat indicada a partir dels 3 anys ja que relaxa, ajuda a concentrar-se i, important aquests dies, contribueix a gestionar les emocions.

Youtube, com en molts altres àmbits, és una mina per trobar tutorials de ioga, també per a nens. Una bona manera d'introduir-los en aquesta pràctica és a partir d'imitar les postures d'animals:


Més exemples, el compte Yogic, especialitzat en ioga infantil i que combina els exercicis amb contes i música.


A casa nostra, l'actriu Cristina Brondo és instructora de ioga per a nens (Pequeyoguis). Aprofitant el confinament, ha començat a publicar petits vídeos casolans amb els seus fills, sempre amb cançons o altres estratègies lúdiques. Ho va explicar fa uns mesos a TV3.



Finalment, una última proposta, en aquest cas a Instagram. El compte @Babyogui ofereix sessions en directe a través de les Stories, ara que no pot fer les classes extraescolars per a nens i adolescents. La cita, cada tarda a les 18.00.