FOTOS Metros plens en el primer dia laborable de l'estat d'alarma

El Govern exigeix el confinament domiciliari i que només es puguin moure treballadors dels serveis bàsics

NacióDigital
16 de març del 2020
Actualitzat a les 12:19h
Malgrat l'estat d'alarma decretat arreu de l'Estat per la pandèmia del coronavirus, res canvia al metro de Barcelona. El transport subterrani ha registrat aquest dilluns al matí aglomeracions en la primera ajornada laboral després de l'ordre de confinament. L'oferta de metro ha estat la d'un dia normal i en alguns moments els passatgers no han pogut mantenir la distància de seguretat exigida per les autoritats.

Així s'aprecia perfectament en les imatges compartides pel periodista de la Cadena SER Oriol Soler de l'estat de la línia L5 (la blava) poc abans de les set del matí. Davant d'aquest escenari, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha insistit que el Govern exigeix el confinament domiciliari i que només es moguin de casa els treballadors de serveis bàsics. Per evitar imatges com les d'aquest matí, els operadors es reuniran per reajustar l'oferta. "Però necessitem que només es mogui qui s'hagi de moure" ha reiterat Calvet en declaracions a Catalunya Ràdio.

En la resolució signada per ell mateix divendres passat, s'establia que el transport públic es reduiria una tercera part de la seva capacitat, reduint la demanda però mantenint el servei i les freqüències.

Són diversos els usuaris que han compartit a les xarxes socials les seves queixes.
Arxivat a