Ada Colau, en aïllament preventiu per cinc casos de coronavirus a l'Ajuntament

Hi ha 145 treballadors en quarantena, entre ells també la tinenta d'alcaldia Janet Sanz

Colau, en una imatge d'arxiu.
Colau, en una imatge d'arxiu. | ACN
NacióDigital
12 de març del 2020
Actualitzat a les 18:15h
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està en aïllament preventiu pels casos de coronavirus a l'Ajuntament de Barcelona. Tal com ha explicat aquest dijous el consistori, hi ha cinc treballadors municipals que han donat positiu en Covid-19. En total hi ha 145 treballadors en quarantena -tots en bon estat-, entre ells la tinenta d'alcaldia Janet Sanz.

Aquests dos membres del govern municipal se sumen a quatre regidors que ja s'havien fet públics en les últimes hores: el tinent d'alcaldia Jaume Collboni i els regidors Jordi Martí, Montserrat Ballarín i Rosa Alarcón. Pel que fa als positius, hi ha una mestra d'una escola bressol; un treballador de l'àrea econòmica; un altre de la d'ecologia, i ara se sumen un de l'àrea d'ecologia urbana i un de l'àrea jurídica.

En un missatge a través de Twitter, Colau ha explicat que es troba bé i que en els pròxims dies treballarà des de casa seguint les indicacions de Salut. "Encara que no tinguem símptomes, és molt important que tothom sense excepció seguim els protocols", ha dit. De fet, ha publicat un vídeo a Instagram per recordar la importància de complir amb els protocols encara que s'hagi mantingut un contacte puntual amb una persona contagiada. 
 



Arxivat a